Αναζήτηση
 

3D / 4D Αποτύπωση Εμβρύου

3D / 4D HD Live

3D / 4D Αποτύπωση Εμβρύου

Η 3D απεικόνιση δείχνει στατικές εικόνες του μωρού σε 3 διαστάσεις, ενώ η 4D δείχνει κινούμενες 3D εικόνες σε πραγματικό χρόνο (ο χρόνος ως 4η διάσταση).

Σε αυτές τις σαρώσεις φαίνεται περισσότερο το δέρμα του μωρού παρά τα εσωτερικά του όργανα. Μπορεί να είναι εμφανές το σχήμα του στόματος και της μύτης, ή μπορεί και να το δει κανείς να παίρνει εκφράσεις. Παρ’ όλα αυτά, πολλές φορές δεν είναι δυνατό να φανεί το πρόσωπο του μωρού, λόγω της θέσης του εκείνη τη στιγμή.

Οι 3D/4D σαρώσεις μπορούν μερικές φορές να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για μια ήδη διαγνωσμένη ανατομική ανωμαλία, όπως για παράδειγμα η λαγωχειλία.

Γενικά οι εν λόγω σαρώσεις θεωρούνται ασφαλείς – εντούτοις, κάθε τύπος υπερηχογραφήματος θα πρέπει να διεξάγεται μόνο από εξειδικευμένο επαγγελματία, στη μικρότερη δυνατή διάρκεια και ένταση.

Το βέλτιστο διάστημα για τη διενέργεια μιας 3D/4D αποτύπωσης είναι μεταξύ 26ης και 30ης εβδομάδας κύησης. Στις κυήσεις με πρόσθιο πλακούντα, συνιστάται η αποτύπωση να γίνει όχι νωρίτερα από την 28η εβδομάδα.

Όπως και να ‘χει, το οπτικό υλικό εξαρτάται πολύ και από τη θέση του μωρού τη στιγμή της σάρωσης. Είναι πιθανό ο γιατρός να προτείνει στην έγκυο να κάνει μια βόλτα και να επιστρέψει, ελπίζοντας ότι το μωρό θα έχει πάρει λίγο πιο ευνοϊκή θέση για την αποτύπωση.

Σύστημα Υπερήχων VolusonTM E8

Το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα Υπερήχων Voluson E8 της General Electric που χρησιμοποιεί το ιατρείο μας εξασφαλίζει υψηλής ευκρίνειας απεικονίσεις, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους μέλλοντες γονείς.

Μία γκάμα υπερσύγχρονων επιμέρους λειτουργιών προσφέρει εύκολη και γρήγορη οπτικοποίηση ακόμη και των πιο μικρών αγγείων και της αιματικής τους ροής, ενώ η τεχνολογία HDliveTM εξασφαλίζει τρισδιάστατες εικόνες με απαράμιλλο βάθος και ευκρίνεια.