Αναζήτηση
 

Ζωντανή Παρακολούθηση Εμβρύου

3D/ 4D HD Live

Ζωντανή Παρακολούθηση Εμβρύου

Μέθοδος που αποδίδει εκπληκτικά ρεαλιστικές εικόνες του εμβρύου μέσω υπερηχογραφικών δεδομένων. Η ζωντανή απεικόνιση HD live βασίζεται σε εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας συστημάτων φωτισμού και αποτύπωσης δέρματος για την εξαγωγή εικόνων με την υψηλότερη δυνατή ευκρίνεια. Μέσω της χρήσης ενός προηγμένου μοντέλου φωτισμού, το HD live υποστηρίζει σκιάσεις και μια εικονική πηγή φωτός.

Οι συμβατικές μέθοδοι απεικόνισης βασίζονται σε μία σταθερή πηγή τεχνητού φωτός η οποία ανακλά το φως από την επιφάνεια του δέρματος. Αντιθέτως, το HD live υπολογίζει τη διάδοση του φωτός διαμέσου του δέρματος και των ιστών. Καθώς το φως από την τεχνητή πηγή εισέρχεται στο σώμα, ένα ποσοστό του ανακλάται προς το μάτι και το υπόλοιπο εισέρχεται στην περιοχή ενδιαφέροντος και τη διαπερνά. Το φως που διαδίδεται μέσα στον ιστό σκεδάζεται συνεχώς και σταδιακά μειώνεται σε ένταση. Στις περιοχές πιο πυκνού ιστού τις οποίες έχει διαπεράσει το φως, εμφανίζονται σκιές.

Σύστημα Υπερήχων VolusonTM E8

Το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα Υπερήχων Voluson E8 της General Electric που χρησιμοποιεί το ιατρείο μας εξασφαλίζει υψηλής ευκρίνειας απεικονίσεις, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους μέλλοντες γονείς.

Μία γκάμα υπερσύγχρονων επιμέρους λειτουργιών προσφέρει εύκολη και γρήγορη οπτικοποίηση ακόμη και των πιο μικρών αγγείων και της αιματικής τους ροής, ενώ η τεχνολογία HDliveTM εξασφαλίζει τρισδιάστατες εικόνες με απαράμιλλο βάθος και ευκρίνεια.