Αναζήτηση

Dr. Γεώργιος Μίχας

logo1

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, PhD

  • Κάτοχος Πανευρωπαϊκού Διπλώματος Καρδιολογίας

O Καρδιολόγος του Embryo Progress κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του στην Καρδιολογία εκπαιδεύτηκε περαιτέρω στον υπέρηχο καρδιάς και στη διαχείριση βαρέως πασχόντων καρδιολογικών ασθενών στο Νοσοκομείο Royal Brompton του Λονδίνου. Eπιπρόσθετα απέκτησε το Πανευρωπαϊκό Δίπλωμα Καρδιολογίας μετά από σχετικές εξετάσεις και απέσπασε τον τιμητικό τίτλο ‘Fellow’ από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία, ο οποίος απονέμεται σε μέλη της Παγκόσμιας Ιατρικής Κοινότητας με σημαντική συνεισφορά στην Καρδιολογία. Ο O Καρδιολόγος του EmbryoProgress έχει δημοσιεύσει πάνω από 45 εργασίες σε έγκριτα διεθνή και ελληνικά περιοδικά που αφορούν γενικότερα στην καρδιαγγειακή νόσο και έχει λάβει περισσότερα από 10 βραβεία από Ελληνικές και Διεθνείς Ιατρικές Εταιρείες. Ο Καρδιολόγος μας στα πλαίσια της συνεργασίας του με το κέντρο Embryo Progress παρέχει κλινική καρδιολογική υποστήριξη και παρακολούθηση σε εγκυμονούσες και θηλάζουσες μητέρες, καθώς και σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Λίγα λόγια για την Iατρό

Ως αναγνώριση του ερευνητικού της έργου έχει λάβει χρηματοδοτήσεις ύψους άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων, πρωτίστως από το Αμερικανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η Dr. Μίχα είναι μέλος διεθνών επιστημονικών εταιρειών και επίτιμο μέλος της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Έχει λάβει πολλές διεθνείς υποτροφίες και διακρίσεις και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή περισσότερων από 85 δημοσιεύσεων με πάνω από 18,000 αναφορές σε περιοδικά παγκόσμιας απήχησης, όπως το New England Journal of Medicine, το Lancet, το British Medical Journal, το Circulation, Plos Medicine, κ.α.

Η Dr. Μίχα στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κέντρο Embryo Progress παρέχει κλινική διατροφική υποστήριξη και παρακολούθηση σε εγκυμονούσες και θηλάζουσες μητέρες σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό, καθώς και σε γυναίκες όλων των ηλικιών.