Αναζήτηση
Αρχική | Κέντρο Προγεννητικού Ελέγχου

Κέντρο Προγεννητικού Eλέγχου

Καλώς ήλθατε στο πρότυπο κέντρο προγεννητικού ελέγχου, Embryo Progress.

Εδώ, στόχος μας είναι η παροχή των βέλτιστων και πλέον προηγμένων ιατρικών υπηρεσιών σε κάθε μέλλουσα μητέρα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών, προκειμένου να κρατήσετε τελικά στα χέρια σας ένα υγιέστατο μωρό.

Με την εξειδικευμένη επιστημονική μας ομάδα και τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό μας είμαστε δίπλα σας προκειμένου να σας παρέχουμε τη βέλτιστη δυνατή εικόνα της κατάστασης του μωρού αλλά και συνολικά της εγκυμοσύνης σας και να εξασφαλίσουμε την ομαλή έκβασή της.

Στο Embryo Progress είμαστε πεπεισμένοι ότι η σωστή και σε βάθος πληροφορία όχι μόνο σώζει ζωές αλλά μπορεί να είναι και καταλύτης για την ευτυχία. Καθημερινά βιώνουμε και εμείς μαζί με κάθε μέλλουσα μητέρα αυτή την προσμονή της ευτυχίας που πλησιάζει και αποστολή μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε την αγωνία της, με σωστή παρακολούθηση, ενδελεχή ανάλυση και αξιόπιστα αποτελέσματα. Εξ άλλου, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας του Embryo Progress, Dr. Στέφανο Παπαδόπουλο, «Το πιο σημαντικό δημιούργημα ενός ανθρώπου, που είναι ένας καινούργιος άνθρωπος, αξίζει να έρθει στον κόσμο με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις. Και αυτό ακριβώς έχουμε ταχθεί να εξασφαλίσουμε…»

Το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα Υπερήχων VolusonTM E8 της General Electric που χρησιμοποιεί το ιατρείο μας εξασφαλίζει υψηλής ευκρίνειας τρισδιάστατες απεικονίσεις, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους μέλλοντες γονείς.

Στο κέντρο προγεννητικού ελέγχου, Embryo Progress, προσφέρουμε το σύνολο των υπηρεσιών που αφορούν στην παρακολούθηση και στον έλεγχο της εμβρυϊκής ανάπτυξης, σε κάθε στάδιο, είτε με επεμβατικές είτε με μη επεμβατικές μεθόδους.

Γνωρίστε τις Υπηρεσίες μας

Papadopoulos-PAGES_FINALΜη Επεμβατικός Έλεγχοςb

Ιατρική Εμβρύου

Η Ιατρική Εμβρύου ή Περιγεννητική Ιατρική είναι κλάδος της ιατρικής που αποσκοπεί στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση της υγείας της εγκύου και του εμβρύου μέσω πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας.

1

Μαιευτική Υπερηχογραφία

Η μαιευτική υπερηχογραφία είναι η μέθοδος που βασίζεται στη χρήση υπερήχων ούτως ώστε να παραχθούν εικόνες και πληροφορίες για το έμβρυο καθώς και για τη μήτρα και τις ωοθήκες της εγκύου.

2

Επεμβατικός Έλεγχος

Με τον όρο “επεμβατικός έλεγχος” χαρακτηρίζονται εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που συνίστανται στη λήψη δείγματος αμνιακού υγρού ή πλακούντα από τη μητέρα, με χρήση πολύ λεπτής βελόνας.

pap-a

Μη επεμβατικός Έλεγχος

Πρόκειται για μία σχετικά νέα μέθοδο προγεννητικού ελέγχου με την οποία γίνεται εκτίμηση κινδύνου για σύνδρομο Down και για τις συχνότερες χρωμοσωμικές ανωμαλίες. Επίσης η εξέταση μπορεί να προσδιορίσει με μεγάλη ακρίβεια και το φύλο του μωρού.

Papadopoulos-PAGES_FINAL3D_ 4D HD Live

3D / 4D HD Live

Η 3D/4D απεικόνιση ή η ζωντανή παρακολούθηση του εμβρύου (HD Live) πραγματοποιείται μεταξύ 24ης και 40ης εβδομάδας της κύησης και δεν εξυπηρετεί τόσο στην ιατρική διάγνωση όσο στη μοναδική εμπειρία για τους μέλλοντες γονείς.

pap-c

Γυναικολογική Υπερηχογραφία

Το γυναικολογικό υπερηχογράφημα έχει ως στόχο τον έλεγχο της μήτρας, του ενδομητρίου και των ωοθηκών. Συγκεκριμένα, ελέγχεται η κλίση, το σχήμα, το μέγεθος και το περίγραμμα της μήτρας, το μυομήτριο αλλά και το ενδομήτριο.