Αναζήτηση
 

Η Ομάδα

H Ομάδα μας

Γνωρίστε την Ομάδα μας!

Στο κέντρο προγεννητικού ελέγχου Embryo Progress είμαστε πάνω απ’ όλα ομάδα. Μία ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων με επικεφαλής τον Dr. Στέφανο Παπαδόπουλο, η οποία σε αγαστή συνεργασία φροντίζει να εξασφαλίζει τη βέλτιστη δυνατή ιατρική υποστήριξη και καθοδήγηση σε κάθε γυναίκα, κάθε φορά.

Dr. Στέφανος Παπαδόπουλος

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Ο Dr. Στέφανος Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ειδικευθεί στη Μαιευτική-Γυναικολογία σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Dr. Ρενάτα Μίχα

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Η Dr. Μίχα είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Tufts, στη Βοστώνη των ΗΠΑ. Είναι παγκοσμίου φήμης κλινική Διαιτολόγος/ Διατροφολόγος και Επιδημιολόγος, που εξειδικεύεται στην επιδημιολογία της διατροφής.

Dr. Γιώργος Μίχας

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

O Dr. Γιώργος Μίχας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του στην Καρδιολογία εκπαιδεύτηκε περαιτέρω στον υπέρηχο καρδιάς και στη διαχείριση βαρέως πασχόντων καρδιολογικών ασθενών στο Νοσοκομείο Royal Brompton του Λονδίνου.

ΜΑΙΑ-boost

Ευαγγελία Μούρτζη

ΜΑΙΑ

Η Εύα Μούρτζη είναι πτυχιούχος μαία και μέλος του συλλόγου επιστημόνων μαιών Αθήνας. Η κ. Μούρτζη είναι πιστοποιημένη στην αιμοληψία και στη διενέργεια λοιπών κλινικών πράξεων, όπως λήψη ιατρικού ιστορικού, συνταγογράφηση και συμβουλευτική για προγεννητική προετοιμασία.

Γραμματειακή Υποστήριξη

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η γραμματεία του Embryo Progress βρίσκεται στη διάθεσή σας καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 22:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας, καθώς και για να λύσετε τυχόν απορίες αλλά και να λάβετε καθοδήγηση σχετικά με την προετοιμασία σας για την εξέταση που έχετε προγραμματίσει.